Saygılı'ya nostaljik hediye

Saygılı

Kırıkkale Lisesi Müdürü Nuri Pehlivanlı ve okul yönetimi Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'yı makamında ziyaret etti. Kırıkkale Lisesi mezunu olan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya Okul Müdürü Pehlivanlı tarafından okula kayıt olduğu ilk fotoğraf

ÇALIŞMALARI ANLATTI

Kırıkkale Lisesi’nin giriş tarafında belediye tarafından yeni düzenleme çalışmalarının yapıldığını açıklayan Saygılı, “Baks geçidimizi tek yön haline getiriyoruz. Girişler artık sadece Hürriyet Caddesinden olacak. Baks geçidin içerisinde arta kalan kısımları ise yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışması yaparak, baks geçidimizi tamamıyla elden geçirmiş olacağız” dedi.

LİSE DÖNEMİ FOTOĞRAFI HEDİYE

Okulun giriş kısmının tam karşısında MKE lojmanlarının bulunduğu arazide de büyük bir şehir parkı yapmayı hedeflediklerini ifade eden Saygılı, Konak tipinde yeni binalar yaparak, hem Kırıkkale’ye tarihi bir görüntü verileceğini hem de o alanın büyük sosyal olanakların kullanıldığı bir alan olarak dizayn edeceklerini belirtti.

ESKİ GÜNLERE DÖNDÜ

Ziyaret sonunda Saygılı’ya Kırıkkale Lisesi Müdürü Nuri Pehlivanlı, okula ilk kayıt fotoğrafı ve okul dönemindeki notları hediye edildi. Saygılı, yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ileterek, Kırıkkale Lisesi yönetimine kendisine bir nostalji yaşattıkları için teşekkür etti. Kırıkkale Lisesi yönetimi Saygılı’yı ziyaretlerinin ardından, Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır’a da bir ziyaret gerçekleştirdiler.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım